het outciderlogo bestaat uit een muziekbalk waarop de letters outcider als muzieknoten staan genoteerd.

gepubliceerd: 18 juli 2018

gepubliceerd: 14 januari 2018
affiche cultuurprogramma wormer

gepubliceerd: 23 december 2017
nieuwjaarskaart

gepubliceerd: 11 september 2017
uitnodiging 15 jaar Out-Cider

IERS KOOR OUT-CIDER 20 MEI BIJ SAENS KORENFESTIVAL.

gepubliceerd: 4 mei 2017
affiche Saens koren festival.

Voor de derde de keer vindt er een Koren­festival­dag plaats in de PKN kerk te Wormerveer. De organisatie is in handen van Vrouwenkoor Chemistry uit Zaandam. Het thema van dit Saens Korenfestival is:
Van Hollandse Bodem.

Wij hebben een paar Nederlandstalige liedjes in het song­teks­ten­boek zitten maar dat zijn te weinig liedjes om een setlist van twintig minuten samen te stellen.
Wij zingen en spelen toch maar onze Ierse liedjes en één Hollandse verrassing.
Dertien koren uit Zaanstad en publiek gaan er een vrolijke ochtend én middag van maken: Van Tulpen Uit Amsterdam tot Take me Home.

IERS FOLKKOOR OUT-CIDER 9 APRIL IN DE JISPERKERK.

gepubliceerd: 14 maart 2017
Jisperkerk buiten

Voor de zevende de keer vindt er een Korendag in de Jisperkerk plaats. Ook dit jaar zijn er weer heel wat koren die in deze rustiek in het groen gelegen kerk tussen de Beemster en de Wijde Wormer komen zingen. Zeker ook vanwege de akoestiek van deze kerk.

Ook Iers koor Out-Cider is weer uitgenodigd. Zondag 9 april zijn wij de 'uitsmijter'.
Wij treden om 15.25 uur op.

Kaarten kosten € 2,50 en zijn de hele dag geldig. Ze zijn verkrijgbaar bij de ingang van de kerk. De opbrengsten zijn voor onderhoud en restauratie van de Jisperkerk.

IERS FOLKKOOR OUT-CIDER NEEMT DEEL AAN KORENFESTIVAL IN HOORN.

gepubliceerd 4 februari 2017

Musical Popkoor BROADWAY is in 2017 maar liefst 25 jaar actief in de lichte koormuziek. Om dit jubileum te vieren organiseert het Musical Popkoor BROADWAY op zondag 12 maart 2017 van 12.30 uur tot 21.30 uur een Korenfestival lichte muziek (musical, pop, close harmony en) in schouwburg Het Park te Hoorn.

Er zijn drie podia waar doorlopend opgetreden zal worden. Op één van die podia, het knusse podium in het Grand Café ’t Hop in Het Park treden wij aan om 19.30 uur.

De organisatoren benadrukken dat het géén wedstrijd is, maar een gezellig evenement, waar allerlei koren elkaar aan het werk kunnen zien.

En dat alles onder het genot van een hapje en drankje. In de schouwburg zijn diverse foodcorners ingericht, waar voor een zeer schappelijke prijs allerlei lekkers te verkrijgen is.

Het Korenfestival eindigt met een knallend SING-ALONG CONCERT.